(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
Muotolevy Tilaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Haemme nyt Muotolevy Tilaratkaisut Oy:lle 

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ 

vakituiseen työsuhteeseen. 
Projekti-insinöörinä toimit monipuolisissa tehtävissä muunneltavien järjestelmäseinien asiakasprojekteissa. 

Toimessasi teet tiivistä yhteistyötä myynnin, tuotannon, tuotesuunnittelun ja asennuksen kanssa ja vastaat omalta osaltasi projektien läpiviennistä. Hoidat tilattujen järjestelmäseinien lähtötietojen dokumentaatiota projektihallintaan, mitoitat tuotteet osto- ja tuotantotilauksiin ja hoidat myös projektihankintoja. Tehtävässä tarvitaan rakennuspiirustusten lukutaitoa. 

Projekti-insinöörinä olet tärkeä osa projektitiimiämme. Tehtävässä menestymisessä ratkaisevaa on oma asenteesi, yhteistyökykysi sekä halusi oppia uutta. Onnistumistasi tukee osaava, palveleva ja yhteen hiileen puhaltava organisaatiomme. Voit olla vielä urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä. 

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta
  • oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta
  • huolellisuutta ja tarkkuutta
  • sujuvia yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • hyviä IT-taitoja, piirustusohjelmien osaaminen katsotaan eduksi
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän laadukkaiden tuotteiden parissa, mukavat asiantuntevat työkaverit ja muun organisaation tuen. Vakavaraisena ja hyvämaineisena yrityksenä panostamme kasvuun ja toimintamme kehittämiseen. 

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 31.3. mennessä. 
Lisätietoja tehtävästä antavat Talenten rekrytointikonsultit Tuija Kinnunen, 040 6735262 ja Tuire Ollila-Mayers, 050 3665202. 
 

Hakusanat: project engineer, projektihallinta, hankinta, osto, myynti, sales, purchase, tuotanto, rakennusinsinööri, tuotantotalouden insinööri, civil engineering, construction, insinööri