Projekti-insinööri
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Caverion Industria Oy, suunnittelu ja asiantuntijapalvelut, Jyväskylä

 

Vahvistamme suunnittelu- ja asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme Jyväskylään projekti-insinööriä. Tehtävänäsi on toimia PLC-sovellussuunnittelijana ja tehdä laitteistojen (ohjelmoitavat logiikat, taajuusmuuttajat yms.) käyttöönottoja asiakaskohteissamme, yhdessä suunnittelu- ja asennustiimin kanssa. Kohteemme ovat pääsääntöisesti Suomessa. Kokemus sähkö- ja/tai instrumentointisuunnittelusta katsotaan eduksi. Koulutuksena toivomme insinöörin, teknikon tai vastaavan teknisen koulutuksen suorittamista.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja jämäkkää työskentelyotetta, sekä asiakaspalvelutaitoja. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet innokas opiskelemaan uutta ja pystyt tarvittaessa hoitamaan projekteja myös englannin kielellä.

 

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja toivomme sinulta, että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Caverionin verkottunutta organisaatiota.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden olla mukana ja vaikuttamassa monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmässä työskentelee 150 suunnittelun huippuammattilaista 11 eri paikkakunnalla, niin Botnia Mill Servicen kuin Caverion Industrian joukosta. Caverionilla ihmiset ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

 

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 30.10.2021 mennessä.

 

Lisätietoja antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Janne Laitinen 0400171615. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510749
  • Tehtäväalue: Toimistotyö, Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä