Projekti-insinööri
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Oletko oppimishaluinen ja ratkaisukeskeinen insinööri, joka haluaa kehittyä projektinhallinnan ammattilaiseksi muuttuvassa ja nopeatempoisessa toimintaympäristössä? Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin projekti-insinööriä, jolla on vahvat yhteistyötaidot sekä kyky koordinoida useita projekteja rinnakkain. Vakituinen työsuhde solmitaan työntekijän ja Barona Teollisuus Oy:n välille. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Projekti-insinöörinä vastaat sähkömoottoreiden asiakastoimitusten koordinoimisesta. Työpäiväsi tulevat sisältämään muun muassa projektien aikatauluttamista, toimituskohtaisten suunnitelmien valmistelemista ja dokumentointia. Tässä tehtävässä et kuitenkaan istu ainoastaan toimistossa, vaan pääset myös tekemään tiivistä yhteistyötä tuotannon kanssa. Lisäksi toimit yhteistyössä myös muiden sisäisten sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. Asiakaskunta on vahvasti kansainvälistä.

Edellytämme sinulta

• DI:n tai insinöörin koulutusta (mielellään sähkö-, tai konetekniikan alalta)

• Teknistä ymmärrystä ja osaamista työkokemuksen tai harrastuneisuuden myötä

• Sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyvää suomen kielen taitoa

• Hyviä IT-taitoja, erityisesti kykyä omaksua uusia järjestelmiä.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että omaat erinomaiset organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot sekä hyvän paineensietokyvyn. Katsomme eduksesi vahvat vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyvyn sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme myös itsenäistä ja vastuuntuntoista työtapaa, vaikka tiimi ja esihenkilösi ovatkin tukenasi.

Tehtävä tarjoaa hyvät mahdollisuudet uralla etenemiselle esimerkiksi projektipäällikön tehtäviin. Pääset kehittämään osaamistasi suuressa ja kansainvälisessä organisaatiossa ammattitaitoisen tiimin tukemana. Esihenkilö on kuvaillut tiimiä seuraavasti: ”Olen ollut tällä osastolla pitkään ja tiimihenki on poikkeuksellinen. Kohtaamme työssämme haastavia tilanteita paljon, mutta yhteen hiileen puhaltamalla olemme pystyneet suoriutumaan erinomaisesti. Tämän tiimin perusta onkin hyvässä työilmapiirissa ja toisten auttamisessa, kukaan ei jää yksin.”

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 313 1449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin kello 14–15.

Baronan edut käytössäsi. Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509232
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 3131 449
  • Sijainti: Helsinki