Projekti-insinööri
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Kiinnostaako sinua uudet urahaasteet ja nautit tietoteknisestä ongelmanratkaisusta?

Haemme kansainväliselle asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen kiinteistöautomaation projekti-insinööriä Kokkolaan.

Tehtävässä työskentelet monipuolisissa kiinteistöautomaatioon liittyvien laitteiden ja järjestelmien projekteissa. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä ja vastaat eri projekteissa suunnittelu- ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävistä. Tiimin jäsenenä sekä itsenäisesti osallistut projektien kokonaisvaltaiseen tekniseen, taloudelliseen sekä työmaahoidolliseen läpivientiin.

Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta kiinteistöautomaation parista. Hallitset tietotekniikan ja logiikkaohjelmoinnin perusteet ja pärjäät työssäsi suomen ja englannin kielillä. Sinulla on tekninen koulutustausta esim. sähkö-, LVI, IT tai rakennusautomaatio puolelta. Työssä kohtaat asiakkaita ja toimit eri sidosryhmien kanssa jatkuvassa yhteistyössä. Odotamme sinulta siis hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkistä otetta työhön. Työtehtävät ja tilanteet vaihtuvat välillä nopeastikin ja hyvät taidot oman työn johtamiseen auttavat organisoimaan tehokkaasti työpäiviä ja pysymään sovituissa aikatauluissa. Hakijoissa arvostamme halua oppia, kykyä omaksua uutta tietoa ja positiivista tekemisen meininkiä.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, asiantuntevan ja kannustavan tiimin kansainvälisessä kiinteistöhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Palkan lisäksi saat kattavan työterveyshuollon, kulttuuri, liikunta- ja lounasedut. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin yhä haasteellisimpiin tehtäviin. Haethan tehtävää matalalla kynnyksellä, mikäli edellä mainittu kuvaus puhutteli ja osui omaan taustaasi.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.10.2021 Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco Vaasasta Pauliina Rintala-Dimic, +358 40 149 5197, pauliina.rintala-dimic@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499433
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pauliina Rintala-Dimic (pauliina.rintala-dimic (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kokkola, Pietarsaari