Projekti-insinööri
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Haemme asiakkaallemme Neles Oy:lle Projekti-insinööriä heidän venttiili-yksikköön Vantaan Hakkilaan. Tehtävä on määräaikainen ja kestää alustavasti kuusi kuukautta, mutta mahdollisesti pidempään. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun tehtävään soveltuva henkilö on valittu ja työsuhde solmitaan Adecco Finland Oy:n kanssa.

Projekti-insinöörinä toimit aktiivisena osana globaalissa toimitusprojekti-tiimissä ja vastaat teollisten venttiileiden teknisten yksityiskohtien selkeyttämisestä yhteistyössä asiakasyritysten ja projektipäällikön kanssa. Pääset työskentelemään sekä sisäisten että ulkoisten toimijoiden kanssa hyvin kansainvälisessä toimintakentässä.
Teknisenä asiantuntijana huolehdit tuotemäärittelyistä sekä projektidokumentaation hallinnasta.

Päivittäinen työ pohjautuu eri tiimien väliseen työskentelyyn LEAN-periaatteiden mukaisesti. Päivittäiset tehtävät tiimissä vaihtelevat ja muuttuvat säännöllisesti meneillään olevien projektien mukaan. Raportoit tehtävässäsi projektipäällikölle ja Projekti-insinööri tiimin esimiehelle.

Edellytyksiä tehtävässä menestymiselle ovat vähintään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (AMK tai DI) esimerkiksi kone- tai automaatiotekniikasta, sujuva suomen kielen ja erittäin hyvä englannin kielen taito. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt ammattilainen tai työurasi alkuvaiheilla oleva tekijä lyhyemmälläkin teknisellä kokemustaustalla. Tärkeää on, että sinulla on valmiuksia oppia paljon uutta ja halua kehittyä.

Toivomme, että olet persoonaltasi asiakas- ja liiketoimintalähtöinen, yhteistyötaitoinen ja vastuuntuntoinen. Työskentelet luontevasti sekä itsenäisellä otteella, että hyvässä yhteistyössä osana tiimiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä valmiuksia käyttää ja soveltaa uutta oppimaasi tietoa päivittäisessä työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset työskentelemään avainasiakkaiden kanssa. Saat tueksesi ammattilaisten tiimin, jossa on hyvä tiimihenki ja positiivinen yhteistyökulttuuri. Monimuotoinen työkenttä antaa erittäin hyvät mahdollisuudet ammatilliselle ja henkilökohtaiselle kehittymiselle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465298
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Vantaa