Projekti-insinööri
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Vahvistamme suunnitteluja asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme Ouluun projekti-insinööriä hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä mekaanisen puolen suunnittelu- ja projektinhoito tehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa.

Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Caverionin verkottunutta organisaatiota. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa teollisuuden kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa. Caverionilla ihmiset ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinööri koulutusta (kone- tai prosessitekniikka) sekä teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteisiin liittyvää suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä määrätietoisen ja tavoitteellisen otteen työhösi. Arvostamme 3D-suunnitteluohjelmisto osaamista sekä eduksi katsomme kemikaali- ja painelaitesäädösten mukaisten putkistojen suunnittelukokemuksen ja teollisuuden kunnossapidon tuntemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Janne Ryhänen p. 040 7149491, janne.ryhanen@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450927
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu