Projekti-insinööri
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

Vahvistamme suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut organisaatiotamme ja haemme Kemiin projekti-insinööriä hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitoon liittyviä projekti-insinöörin tehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa.
 
Toiminnassasi arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana Botnia Mill Servicen ja Caverion Teollisuuden verkottunutta asiantuntijaorganisaatiota. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa.
 
Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa. Caverionilla ihmiset ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikunta- ja lounasedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinööri koulutusta (kone- tai prosessitekniikka) sekä teollisuuden putkisto- ja teräsrakenteisiin liittyvää suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot asiakasympäristössä ja turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Itseohjautuvana olet aina valmis omaksumaan uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä. Arvostamme myös kemikaali- ja painelaitesäädösten- ja standardien tuntemusta ja eduksi katsomme työkokemuksen puunjalostusteollisuudesta sekä SAP käyttökokemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Sakari Ruonavaara, p. 050 440 2345, sakari.ruonavaara@caverion.com sekä suunnittelupäällikkö Jari Matihaldi, p. 040 823 0376, jari.matihaldi@caverion.com #LI-TN1
 

Hae tehtävää 25.5.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot