Projekti-insinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Conlog Group kehittää, suunnittelee, valmistaa ja modifioi innovatiivisia erikoistuotteita puolustus- ja turvallisuusalalle sekä siviilisektorille. Palveluun kuuluu kattava dokumentaatio, käyttöoppaat sekä käyttöönottokoulutukset, ja tuotteiden ylläpidosta huolehtiminen koko niiden elinkaaren ajan.  

Laajan kumppaniverkoston avulla Conlog Group tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisen monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman. Vankka projektinhallinta- ja prosessiosaamisen varmistaa luotettavan ja oikea-aikaisen toimituksen.

Conlogin tuotteet soveltuvat vaativiin olosuhteisiin - arktisista oloista aavikolle. Erityisosaamista ovat erikoislujien metallirakenteiden teknologia, häiriösuojatut informaatio- ja sähköjärjestelmät, ballistinen suojaus, energiatehokkuus ja kylmätekniikka. Osaamisen jatkuva kehittäminen takaa asiakkaiden palvelun entistäkin paremmin.

Yhtiö työllistää yhteensä noin 70 oman alansa ammattilaista.
Lue lisää:
http://www.conlog-group.fi/etusivu/

Haemme nyt Rautalammin tehtaalle projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallinen tehtäväsi on organisoida, hoitaa ja aikatauluttaa projekteja sekä seurata toteutuneita kustannuksia.
Projekteja voi olla myös useampia yhtä aikaa hoidettavana.

Työssä menestyminen edellyttää oman työn organisoimisen ja aikatauluissa pysymisen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinun tulee sietää keskeneräisiä asioita ja osata viedä omatoimisesti asioita eteenpäin. Tulet olemaan yhteistyössä sekä oman organisaation että asiakasrajapinnan kanssa.

Taustallasi sinulla voisi olla esimerkiksi konetekniikan- tai sähköinsinöörin koulutus.
Kokemus aiemmasta projektinhoidosta työelämässä katsotaan eduksi, mutta yhtä hyvin voit olla myös vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden tekijä.
Tietoteknisiltä taidoiltasi pärjäät MS Officen hallinnalla, mutta eduksi on jos hallitset myös Solidworksia ja jos sinulla on kokemusta jostain ERP-järjestelmästä jo entuudestaan.

Tarjolla sinulle on mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät, osaavan tiimin tuki sekä mahdollisuus kehittää itseäsi projektiluontoisessa työympäristössä.
Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425965
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pieksämäki, Hankasalmi, Konnevesi, Kuopio, Leppävirta, Rautalampi, Suonenjoki, Vesanto