(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Peab Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen hankekehitykseen sekä rakennuttamisen projekteihin hankesuunnittelusta hallinnonluovutukseen. Monipuolisessa tehtävässä vastaat omalta osaltasi rakennushankkeiden hankesuunnitteluvaiheen tehtävistä, suunnitteluohjauksesta ja projektien etenemisestä aikataulussa laatu- ja kannattavuustavoitteiden mukaisesti. Työskentelet yrityksen toimintamalleja hyödyntäen osana rakennuttamisen organisaatiota.

Olet aikaansaava, laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Ymmärrät asuntoliiketoimintaa, olet kiinnostunut hyvästä asumisesta ja työskentelytapasi on asiakaslähtöinen. Pystyt hallitsemaan useita projekteja samanaikaisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta suunnittelu- tai työmaatehtävistä, tai olet työurasi alussa ja sinulla on myönteinen asenne uusien asioiden oppimiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen, monipuoliset henkilöstöedut sekä viihtyisän työympäristön koulutus- ja kehitysmahdollisuuksineen.

Viimeinen hakupäivä 5.2.2021