(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Tehtävässä toimit Länsisataman (Jätkäsaari ja Hernesaari) alueella projektinjohtajan työparina. Tehtävänäsi on osallistua laajasti eri osapuolten suunnittelun ja rakentamisen koordinointiin, toteutuksen esteiden poistamiseen, investointien ohjelmointiin sekä asukasyhteistyöhön. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä kaupungin, että yksityisten toimijoiden kanssa. Tehtävässäsi osallistut aktiivisesti alueen infra- ja esirakentamisen edistämiseen sekä alueelliseen rakentamislogistiseen yhteistyöhön.

Kelpoisuusehtona on yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Odotamme sinulta erityisesti yhteistyökykyä, aloitteellisuutta ja joustavuutta sekä kykyä toimia itsenäisesti. Lisäksi sinulla on jo jonkin verran kokemusta infrarakentamisen, kaupunkikehittämisen sekä kiinteistöjen kehittämisen tehtävistä

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Hakuaika päättyy 20.1.2021 klo 16.00. Jätä hakemuksesi ensisijaisesti alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Lisääthän hakemukseen oman CV:n.