(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Asiakkaallamme on pitkä historia jakeluasemien rakentamisen ratkaisujen toimittajana. Yritys huolehtii kokonaisuudesta, jotta uusi jakeluasema tai tuotantolaitoksen avaaminen on helppoa ja vaivatonta. Yritys huolehtii niin suunnittelusta asennukseen kuin ylläpidon huoltotoimenpiteisiin. Uutena toimialana on autopesuhallien suunnittelu ja rakentaminen, jakeluaseman yhteyteen. Yrityksellä on alan uusin teknologia käytössä sekä kehittyneimmät työskentelytavat.

Haemme projekti-insinööriä liittymään mukaan yrityksen tiimiin.

Tulet työskentelemään yhteistyössä suunnittelijan kanssa, jonka vastuulla on polttonestelaitteet ja -asemat. Otat vastuullesi autopesuhallien rakentamisen. Lisäksi osallistut yrityksen muihin rakennusprojekteihin.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, DI:n tai AMK-insinöörin tutkintoa rakennusalalta ja hyviä it-taitoja. Työtehtävissä korostuu tarve viedä projekteja vastuullisesti eteenpäin ja huolehtia riittävistä selvitystöistä. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan työnkuvan sekä mahdollisuuden kehittyä yrityksen mukana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera hakemuslomakkeella tai suoraan sähköpostitse mahdollisimman pian.

Lisätietoja voit kysyä: Mira Romakkaniemi, HR-päällikkö, puh. 0407495749 tai mira.romakkaniemi@citywork.fi .