(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Kastelli-talot Oy, EasyIN Aluerakentaminen

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Etsimme Projekti-insinööriä Kastellin EasyIN-aluerakentamiskohteisiin pääkaupunkiseudulle

Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu:

  • Kohteen luonnos- ja pääpiirustusvaiheen suunnittelunohjaukseen osallistuminen
  • Rakennuttamiseen liittyvät tehtävät
  • Myyntiä, markkinointia ja tuotantoa tukevat tehtävät
  • EasyIN-konseptin jatkuva kehittäminen yhdessä muun organisaation kanssa
  • Tiivis yhteistyö EasyIN-tiimin, suunnittelijoiden sekä kuntien ja kaupunkien viranomaisten kanssa

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (DI tai RI). Voit olla työurasi alkuvaiheessa, tai jo kokemusta omaava tekijä. Työkokemuksen ja osaamisen kasvamisen myötä projekti-insinöörillä on mahdollisuus siirtyä esimerkiksi projektipäällikön tehtäviin.

Olet luonteeltasi tavoitteellinen, energinen ja aikaansaava. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Omaat hyvän paineensietokyvyn, olet toimeenpanijana tehokas ja pidät hallussa useiden hankkeiden tehtäviä samanaikaisesti.

Miksi tulisit meille?

EasyIN-aluerakentamisemme on kovassa kasvussa. Meillä on ensi vuonna rakenteille yli 200 EasyIN-kotia. Pääset rakentamaan laadukkaita koteja, joista olemme syystäkin ylpeitä. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja olet omalta osaltasi rakentamassa sitä. Meillä on osaavat yhteistyökumppanit, tekemisen meininki ja vahva kasvusuunta. Jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiämme ja mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä. Pääset osaltasi vaikuttamaan ja kehittämään markkinajohtajan tuotetta ja toimintaa. Olemme vakaa ja kannattava toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Matalassa organisaatiossamme viihdyt varmasti, eikä kaveria jätetä koskaan yksin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Esa Hyytiäinen 040 861 8408. Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi perjantaihin 15.1.2021 mennessä osoitteeseen esa.hyytiainen@kastelli.fi

Liity joukkoomme rakentamaan puusta parempaa huomista!