(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuuden kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Meidän asiantuntijana olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaille päin.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ Kokkolaan.

Tehtävässä toimit monipuolisesti rakennusautomaatioprojekteissa mm. suunnittelu-, projektinjohto- ja ohjelmointitehtävissä. Osallistut tiimin jäsenenä sekä itsenäisesti projektien kokonaisvaltaiseen tekniseen, taloudelliseen sekä työmaahoidolliseen läpivientiin. Tämän lisäksi osallistut aktiivisesti järjestelmien ylläpitoon ja kehitykseen koko niiden elinkaaren ajan.

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutustaustaa (esimerkiksi talotekniikka-, automaatio- tai sähköinsinööri).
  • hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • halua ja kykyä kantaa vastuuta.
  • erinomaista paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä.
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
  • organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.
  • ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista tai Schneider Electricin automaatiojärjestelmistä ja -tuotteista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työtehtävän mukavassa ja nuorekkaassa tiimissä sekä laajan tukiverkoston menestyksen tukemiseksi. Pohjanmaan tiimeissä on avoin ja rento ilmapiiri ja pääset vaikuttamaan itse omiin aikatauluihisi. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus siirtyä yhä haasteellisempiin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 13.12.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi ripeästi ja hae jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa Project Team Manager Petja Jantunen 050 433 3591.