(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuuden kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Meidän asiantuntijana olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaille päin.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ Kuopioon.

Tehtävässä toimit monipuolisesti rakennusautomaatioprojekteissa suunnittelu-, projektinjohto- ja ohjelmointitehtävissä. Osallistut tiimin jäsenenä sekä itsenäisesti projektien kokonaisvaltaiseen tekniseen, taloudelliseen sekä työmaahoidolliseen läpivientiin. Tämän lisäksi osallistut aktiivisesti järjestelmien ylläpitoon ja kehitykseen koko niiden elinkaaren ajan.

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutustaustaa (esimerkiksi talotekniikka-, automaatio- tai sähköinsinööri).
  • hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • halua ja kykyä kantaa vastuuta.
  • erinomaista paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä.
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
  • organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.

Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista tai Schneider Electricin automaatiojärjestelmistä ja -tuotteista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työtehtävän loistavassa tiimissä sekä laajan tukiverkoston menestyksen tukemiseksi. Kuopion tiimissä on avoin ja rento ilmapiiri ja pääset vaikuttamaan itse omiin aikatauluihisi. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus siirtyä yhä haasteellisempiin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n, hakemuskirjeen ja palkkatoiveen kera 8.11.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Field Service Manager Mika Paasisalo 0500 670 298.