Projekti-insinööri
Bosch Rexroth oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Etsitkö uusia haasteita? Tule töihin innovatiivisen teknologian markkinajohtajalle, jonka menestyksen takana ovat huipputuotteet, tyytyväiset asiakkaat ja mahtava työyhteisö. Hae nyt! 

Haemme Vantaalle

Projekti-insinööriä 

Toimit jaettuna resurssina teollisuushydrauliikan ja tehdasautomaatiotiimien kesken. Tehtäväsi on varmistaa, että käynnistettävät nimetyt projektit etenevät ja toteutuvat sovitusti. Päivittäinen työsi on aktiivista yhteistyötä asiakkaiden, muiden yhteistyökumppanien sekä sisäisten sidosryhmien kanssa. 

Menestymiseesi tarvitaan: 

  • Insinöörin / DI:n koulutusta esimerkiksi automaation, hydrauliikan, mekaniikan tai sähkötekniikan alueilta– tämä tehtävä on tekniikasta innostuville
  • Näyttöjä kyvystä pitää monia lankoja käsissä samanaikaisesti
  • Hyvää ”ihmisrajapintaa” monien eri sidosryhmien kanssa asiointiin
  • Myynnillisyyttä ja kykyä asiakassuhteiden hoitoon- asiakas maksaa palkkamme
  • Työkokemusta ainakin sen verran, että olet ehtinyt näyttää kykysi. Projektien työmaavastuut tai käyttöönottokokemus luetaan eduksesi.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, saksan ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi 
  • Positiivista asennetta ja halua kehittää itseään! 

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen, itsenäinen ja haastava tehtäväkenttä osana kansainvälistä toimintaympäristöä sekä alan johtavat tuotteet ja palvelut. Perehdytys ja koulutus järjestetään niin paikallisesti kuin ulkomailla tehtaillamme. Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Rekrytoinnissa avustavan konsultti Jukka Wallianderin tavoitat puhelimitse ke 16.9. klo 14-16 tai to 24.9. klo 9-11 numerosta 0500 647 615. Yritykseemme voi tutustua kotisivuillamme www.boschrexroth.fi

Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoivomuksen kera viimeistään 27.9.2020 jukka.walliander@pleinertpartner.com. Merkitse aihekenttään ”Projekti-insinööri”.

Rekrytointi hoidetaan ketterästi eli hakemukset käsitellään heti niiden saavuttua ja prosessi lähtee liikkeelle saman tien. 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot