(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Schneider Electric Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yli 144 000 työntekijäämme palvelevat asiakkaitamme yli sadassa maassa, auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Haluamme, että energiaa on kaikkien saatavilla. Luomme teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Me Schneider Electricillä sanommekin, että "Life Is On". Suomessa Schneider Electric toimii 20 paikkakunnalla ympäri maata. Työllistämme yli 500 energianhallinnan osaajaa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi energia- ja verkkoyhtiöt, teollisuusyritykset, IT- yritykset, sairaalat ja terveysasemat, kiinteistönomistajat, rakennusliikkeet ja kotitaloudet. www.schneider-electric.fi

Haemme nyt Schneider Electricin Oulun toimipisteeseen kiinteistöautomaation

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtehtävä on vakituinen.

Projekti-insinöörinä toimit monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa ja kiinteistöautomaatioon liittyvien laitteiden ja järjestelmien ohjelmointi-, käyttöönotto- ja ylläpitotehtävissä. Toimit itsenäisesti osana projektiryhmää tehden tiiviisti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatio- tai sähköinsinööri / automaatio- tai sähkötekniikan perustutkinto) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset ohjelmointitaitoja, joten toivomme, että sinulla on osaamista logiikkaohjelmoinnista. Kaikki muu ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta niin ikään vahvoja tietoteknisiä taitoja ja englannin kielen kirjallista ymmärtämistä. Toimit työssäsi usean sidosryhmän kanssa, joten omaathan myös hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävässä menestymiselle luo pohjan innostunut asenne työtä kohtaan, kyky oppia uutta ja kantaa vastuuta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kiinteistöautomaatiosta ja projektinhallinasta.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistöhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin yhä haasteellisimpiin tehtäviin.

Mikäli haluat osaksi ammattitaitoista tiimiä ja luotettavaa yritystä, jätä CVsi ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi tai LinkedInin Easy Apply toimintoa käyttäen viimeistään 24.09.2020. Ole kuitenkin mieluummin nopea kuin hidas, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094. Onnea hakuun!