(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Normivalaistus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Projekti-insinööri liikennevaloprojekteihin  

Normivalaistus Oy on vahvassa kasvussa oleva ulkovalaistuksen ja älyliikenteen ratkaisujen rakentaja. Ydinliiketoimintaamme on tie- ja katuvalaistuksen lisäksi liikennevalojen, telematiikan, liikenteen mittaus- ja informaatiojärjestelmien sekä sähköverkkojen rakentaminen, suunnittelu ja ylläpito. Toimintamme kattaa myös projektijohto- ja päätoteuttajatehtävät erilaisissa haasteellisissa infrahankkeissa. Normivalaistus Oy on osa Normi-konsernia. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Espoossa, Jyväskylässä ja Keminmaalla. 

Etsimme Espoon toimipisteeseemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tiimipelaajaa huolehtimaan ympäri Suomea sijoittuvien monipuolisten liikennevaloprojektien toteuttamisesta.  

Toimenkuvaasi kuuluu liikennevaloprojekteihimme liittyvät käytännön työt. Tehtävässäsi sinua tukevat osaavat ja ammattitaitoiset kollegat.  

Tehtäviisi kuuluu mm.: 

  • Liikenteenhallintalaitteiden ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävät 

  • Toimia asiantuntijana kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa 

  • Ohjaus- ja valvontajärjestelmien konfigurointi- ja ylläpitotyöt  

  • Laatudokumentointi 

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja aitoa kiinnostusta uusien liikenneratkaisujen kehittämiseen ja toteuttamiseen, sekä kykyä toimia vaihtelevissa ympäristöissä. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva henkilö, joka haluaa sitoutua ja kehittyä monipuolisten haasteiden parissa. 

Edellytämme sinulta liikenne-, sähkö- tai automaatioalan insinöörin tai teknikon koulutusta, matkustushalukkuutta sekä aktiivista ja vastuullista otetta projektien läpiviemiseksi. Sinulla on vähintään B-luokan ajokortti ja olet valmis toimimaan kohteissa, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä rennossa työilmapiirissä 

  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin tehtäviin ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi 

  • Kilpailukykyisen palkkauksen 

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jukka-Pekka Alanissi (040 577 4175 / jukka-pekka.alanissi@normi.fi. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@normi.fi  

30.8.2020 mennessä. Toivomme kuitenkin nopeaa toimintaa, sillä jos tehtäviin löytyy sopivia henkilöitä ennen määräaikaa, haastattelemme ja palkkaamme heidät mahdollisesti heti.