(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Tarjoamme pitkän määräaikaisen työsuhteen projekti-insinöörille Eurajoella.

Toimit projektinhallinnallisissa tehtävissä projektipäälliköiden apuna kapselointilaitosprojektissa. Työtehtäviisi kuuluvat mm dokumenttien hyväksyntäprosessiin osallistuminen, kuten dokumenttipakettien tarkastaminen ja hyväksyntäkiertojen koordinointi. Projektipäälliköiden määräämät sijaisuudet ja tehtävät esimerkiksi projektipalavereihin osallistuminen, aikataulupäivitysten koordinointi ja projekti- ja hankintamateriaalien valmistelu ovat myös osana työtäsi. Järjestät ja ohjaat myös riskienhallintapalavereja sekä työskentelet rajapintojen ohjauksessa ja hallinnassa.

Jotta menestyisit tehtävässä, sinulla pitää olla insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus sekä muutaman vuoden kokemus projektityöskentelystä. Työ vaatii sinulta matkustusvalmiutta sekä joustavuutta suorittaessasi useita erilaisia työtehtäviä päivän aikana. Aiempi projektinhallintakokemus katsotaan eduksesi. Ennen työn aloittamista valitulle henkilölle tullaan suorittamaan turvallisuusselvitys.

Työ alkaa syyskuussa 2020 ja sen arvioitu kesto on kaksi vuotta. Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja kerro meille osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.