(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Tuusulan kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme Kasvu ja ympäristö -toimialueelle

projekti-insinööriä

kaavoitus- ja aluerakennushankkeisiin. Tehtäviisi kuuluvat projektiluonteiset kunnallistekniikan suunnittelutehtävät uusilla asemakaava-alueilla. Lisäksi osallistut kunnallistekniikan rakentamishakkeisiin pääsuunnittelijan ominaisuudessa ja kaavoitushankkeissa toimit suunnittelutiimissä kunnallistekniikan asiantuntijana. Kokemuksestasi riippuen voit vastata myös suunnittelun projektinjohtotehtävistä sekä vesihuollon erillishankkeista.

Kelpoisuusvaatimuksena on yhdyskuntatekniikan insinöörin (AMK tai teknillinen opisto) tai vastaava tehtävään soveltuva tutkinto. Arvostamme muutaman vuoden kokemusta kunnallistekniikan suunnittelusta, suunnittelun apuvälineinä käytettävien tietokoneohjelmien tuntemusta sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan (palkkaryhmä II). Tehtäväkohtainen peruspalkka on 3 476,93 euroa, minkä lisäksi maksetaan mahdolliset lisät. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa yhdyskuntatekniikan päällikkö Petri Juhola, p. 040 314 3566.

Jätä sähköinen hakemus ansioluetteloineen 24.8.2020 klo 16 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.