Projekti-insinööri
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen! 

Tule meille projekti-insinööriksi!
Helsinki kasvaa raiteiden varassa, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Etsimme projekti-insinööriä vahvistamaan raidekalustohankkeiden tiimiämme toiminnan laajentuessa. 

Tehtäviisi kuuluvat raideliikenteen kalustoprojekteissa suunnittelu- ja asennusvalvontatyöt. Valmistelet urakoihin kuuluvia hankintoja ja valvot Artic-raitiovaunukaluston takuutöitä. Lisäksi työskentelet projektipäällikön tukena Raide-Jokeri-projektin toteutuksessa. Osaamistasosta riippuen sinulla on myös mahdollisuus osallistua kiskokalustoon kehittämistehtäviin ja toimia asiantuntijana erilaisissa työryhmissä. Saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen kehittämiseen sekä osallistut yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin, joissa asiakkaina ovat vuosittain kymmenet miljoonat matkustajat pääkaupunkiseudulla.

Mitä haemme?
Edellytämme sinulta soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa tai vastaava vanhaa insinöörin tutkintoa. Tehtävä edellyttää 5 vuoden kokemusta raideliikennejärjestelmistä (asiantuntija-, suunnittelu- tai tilaajatehtäviä), kokemusta projektitoiminnasta sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Tehtävässä tarvitset lisäksi itsenäistä työotetta, yhteistyökykyisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Miksi HKL?
Meillä saat jättää jälkesi kaupunkiin! Pääset konkreettisesti vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden Helsinki kehittyy. Työsi tukena ovat alan ammattilaiset ja tuemme ammatillista kehittymistäsi myös koulutuksin. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa. Käytössämme on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus.

Hyppää kyytiin ja tule mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Jätä hakemuksesi 10.4.2020 klo 16:00​ mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain hakemukselle on HKL-01-6-20   .

HKL - Kaupungin paras liike

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352323
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Lisätietoja tehtävästä tiimipäällikkö Kari Klemetti. Voit olla Kariin yhteydessä puhelimitse: 040 1317425.