(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Haemme Helsinkiin Viikinmäkeen vesihuollon jätevedenpuhdistuksen tuotantoyksikköömme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Me vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta jätevedenpuhdistamoissa Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien poikkeavien jätevesien puhdistamisesta.

Päivittäinen työsi sisältää jätevedenpuhdistuksen kehittämisprojektien sekä myös muiden toimintaan liittyvien projektien läpivientiä. Työssäsi toimit yhdessä tuotannon ja muun jätevedenpuhdistuksen henkilöstön kanssa. Varsinainen työpisteesi on Viikinmäessä, mutta pääset työskentelemään myös Espoon Suomenojan ja valmistuvassa Blominmäen toimipisteissä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi vesihuollon, prosessitekniikan tai kemian alalta. Toivomme, että sinulla on kokemusta menestyksekkäästä projektityöskentelystä sekä kokonaisuuksien onnistuneesta hallinnasta. Olet kehittämisorientoitunut, ymmärrät sekä osaat hyödyntää syyseuraussuhteita ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta sekä oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme alaan liittyvää työkokemusta. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Viikinmäen toimipisteessä on myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet. 

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Paula Lindell, puh. 050 412 3162. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.3.2020.