(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Oletko asiakaslähtöisessä työssä viihtyvä talotekniikan ammattilainen? Haemme nyt Ouluun projekti-insinööriä valtakunnalliseen hankekehitys- ja projektinjohtotiimiimme, tule meille töihin!

Uutena projekti-insinöörinä tulet vastaamaan osaltasi liike- ja toimitilojen hankekehitys-, KVR- ja projektinjohtotyyppisten hankkeiden toteutustiimissä sovittujen avaintavoitteiden saavuttamisesta. Tulet osallistumaan ensimmäiset vuodet myös käynnissä olevan OYS-sairaalahankkeen toteutukseen.

Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme sekä oman projektiorganisaatiomme kanssa. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja samalla huolehtimaan yhdessä allianssiryhmän kanssa projektin kokonaisvaltaisesta etenemisestä. Tukenasi tehtävässä on Caverionin projektikeskuksen hankekehitystiimi, joukko alan kärkiammattilaisia!

Käy lukemassa referenssejämme: https://www.caverion.fi/referenssit.

Olet koulutukseltasi insinööri ja erikoisalasi on jokin talotekniikan osa-alue. Tehtävässä menestyminen edellyttää taloteknisten prosessien osaamista ja useamman vuoden kokemusta rakennusalan projektiliiketoiminnasta. Tehtävän hoitamiseen omaat itsenäisen ja määrätietoisen työotteen sekä hyvät vuorovaikutusvalmiudet, organisointikyvyt ja asiakaslähtöisen palveluasenteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta liiketoimintapäällikkö Esko Mannermaa, p. 040 522 9422. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 30.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.