(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yli 144 000 työntekijäämme palvelevat asiakkaitamme yli sadassa maassa, auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Haluamme, että energiaa on kaikkien saatavilla. Luomme teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Me Schneider Electricillä sanommekin, että "Life Is On". Suomessa Schneider Electric toimii 20 paikkakunnalla ympäri maata. Työllistämme yli 500 energianhallinnan osaajaa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi energia- ja verkkoyhtiöt, teollisuusyritykset, IT- yritykset, sairaalat ja terveysasemat, kiinteistönomistajat, rakennusliikkeet ja kotitaloudet. www.schneider-electric.fi

Haemme nyt Schneider Electricin Kajaanin toimipisteeseen kiinteistöautomaation

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Työsuhteen toivottu aloitus on keväällä 2020 ja työsuhde on vakituinen.

Projekti-insinöörinä toimit monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen energianhallinnan parissa ja kiinteistöautomaatioon liittyvien laitteiden ja järjestelmien suunnittelu-, ylläpito-, huolto- ja käyttöönottotehtävissä.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatio- tai sähköinsinööri / automaatio- tai sähkötekniikan perustutkinto) sekä jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme hakijalta niin ikään vahvoja tietoteknisiä taitoja ja englannin kielen kirjallista ymmärtämistä. Toimit työssäsi usean sidosryhmän kanssa, joten omaathan myös hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävässä menestymiselle luo pohjan innostunut asenne työtä kohtaan, kyky oppia uutta ja kantaa vastuuta. Työ sisältää myös huoltotehtäviä, aiempaa huoltokokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvät ongelmanratkaisutaidot ja halu palvella asiakasta hyvin loppuun saakka.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta kiinteistöautomaatiosta ja LVI-alan tehtävistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistöhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin yhä haasteellisimpiin tehtäviin.

Mikäli haluat osaksi ammattitaitoista tiimiä ja luotettavaa yritystä, jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla annukka.sulonen@adecco.fi viimeistään 16.03.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen 040 687 2632. Onnea hakuun!