(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTI-INSINÖÖRI
Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon talous- ja hallintoyksikköön

MÄÄRÄAIKAISTA PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ    

Me vesihuollon talous- ja hallintoyksikössä tuotamme vesihuollon liiketoiminnan suunnitteluun ja ohjaukseen liittyvät palvelut yhdessä muiden osastojen ja HSY:n yksiköiden kanssa. Teemme monenlaisia kehittämishankkeita, laadimme strategioita ja toimenpideohjelmia sekä kehitämme tiedon hyödyntämistä ja raportointia.

Meillä on parhaillaan käynnissä Hulevesitiedonhallinta-hanke, jonka tavoitteena on toteuttaa HSY:n ja pääkaupunkiseudun kuntien yhteinen hulevesitietojärjestelmä. Projekti-insinöörinä osallistut tämän projektin toteuttamiseen, ja tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi tietojärjestelmään vietävien HSY:n ja kuntien hulevesiaineistojen nykyisen tietosisällön sekä tietojen tallennuspaikkojen kartoittaminen. Lisäksi arvioit hulevesitiedon laajennus- ja tarkennustarpeita.

Olet oma-aloitteinen ja jaksat työskennellä yksityiskohtien parissa. Eduksesi on, että tulet hyvin toimeen erilais-ten ihmisten kanssa, sillä tehtävä sisältää paljon haastatteluja ja yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa. 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä perustietoja hulevesien hallinnasta ja hulevesijärjestelmis-tä sekä -rakenteista. Hulevesiasiantuntemuksen lisäksi katsomme eduksi tietojärjestelmien ja tietokantojen toimintaperiaatteiden tuntemisen sekä paikkatieto-osaamisen. Tehtävän suorittaminen edellyttää hyvää suo-men kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kol-legat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyk-sien varrella Ilmalassa.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtä-vän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Työsuhde on määräaikainen vuoden 2020 loppuun saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa erityisasiantuntija Henna Luukkonen, puh. 040 536 4984 (pe 13.2. klo 13–14, ke 19.2. klo 14–16 ja ma 24.2. klo 15–16), henna.luukkonen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 26.2.2020.


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?66633c7d