(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2020
Sweco PM Oy etsii nyt joukkoonsa Projekti-insinööriä Länsimetro-hankkeen pariin. Tässä on loistava tilaisuus päästä työskentelemään Suomen suurimman infraprojektin parissa osana johtavaa rakennuttamisalan yritystä. Mikäli sinulla on jo hieman kokemusta talotekniikan parissa työskentelystä ja innokkuutta oppia uutta, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tehtävässä tulet työllistymään Länsimetron kakkosvaiheeseen Matinkylästä Kivenlahteen. Monipuoliseen työnkuvaan Projekti-insinöörinä kuuluu työmaakäynnit ja valvonta, kokouksiin osallistuminen ja pöytäkirjojen laatiminen sekä materiaalien määräyksiin liittyvien selvitysten tekeminen. Olet osa sähkö- ja LVI-alan asiantuntevaa tiimiä, työskennellen niin itsenäisesti kuin yhteistyössä urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa varmistaen urakoiden sujuvan etenemisen.

Tarjoamme


* Vakituisen työn
* Joustavat työajat
* Virike-, lounas- ja puhelinedun
* Asiantuntevan tiimin tuen

TYÖNKUVA

* Työmaakäynnit ja -valvonta
* Yhteydenpito urakoitsijoihin ja suunnittelijoihin
* Mallikatselmukset
* Kokouksiin osallistuminen ja pöytäkirjojen laatiminen
* Materiaaleihin ja määräyksiin perehtyminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva sähköalan insinöörikoulutus (AMK / DI)
* Aiempi kokemus talotekniikka-alalta
* Talo- ja sähkötekninen ymmärrys
* MS Office-taidot
* Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Sinnikäs


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sweco PM Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 400 työskentelee Suomessa