(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Oletko aktiivinen tekijäpersoona, joka vie projektit tuloksellisesti päätökseen? Työskentelet mielellään itsenäisesti tehtävissä, joissa olet vastuussa suuremmista kokonaisuuksista? Kykenet päätöksentekoon myös haastavissa tilanteissa? Osaat luoda ja ylläpitää hyviä yhteistyösuhteita kumppanuusverkostossasi? 

Haemme Elenian Projektinjohto ja rakennuttamispalvelut-yksikköön Tampereelle 

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

AMR-järjestelmäprojektiin. Projektinjohto ja rakennuttamispalvelut -yksikkö vastaa sähköverkkoprojektien rakennuttamisesta, onnistuneesta läpimenosta sekä säännöllisestä sidosryhmäyhteistyöstä palvelutoimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
Projekti-insinöörinä tulet toimimaan rakennuttamisen osalta avainroolissa uuden sukupolven AMR-järjestelmän kehitys- ja käyttöönottoprojektissa. Projektissa innovoidaan uusi AMR-järjestelmä, asennetaan uudet energiamittarit kaikille Elenian asiakkaille sekä varmistetaan reaaliaikainen mittaustiedon luentapalvelu sähkömarkkinoiden tarpeisiin. Keskityt alussa asennustyövaiheen suunnitteluun yhdessä projektitiimin kanssa ja myöhemmin koordinoit poc- ja roll-out vaiheiden toteutusta yhteistyössä valitun urakointikumppanin kanssa.

Perehdytämme sinut työtehtäviisi sekä tarjoamme kokeneiden kollegoiden tuella monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja asiantuntijana kasvamiseen.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Sinulla on sähkövoimatekniikan AMK -insinöörin tai DI-tutkinto ja jo jonkin verran työkokemusta alalta. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää 
•    Vastuullista ja innokasta työskentelyotetta
•    Hyvää järjestelmäosaamista ja kykyä kehittää omaa tekemistäsi
•    Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja 
•    Kokemus sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista tehtävistä urakoinnissa on sinulle eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jukka Laakso, puh. 040 595 5366 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 11.2.2020 www.elenia.fi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Älä kuitenkaan suotta odota viime sekunneille, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
 

Haku alkaa 28. tammikuuta 2020 ja päättyy 11. helmikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)