Projekti-insinööri
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Onko rakennusala sinulle tuttua ja olet kerryttänyt alan kokemusta jo muutaman vuoden ajan? Hahmotatko hyvin kokonaisuuksia ja sinulla pysyy langat hyvin käsissäsi? Haemme asiakkaallemme PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ Lahteen.

Hyvässä kasvuvauhdissa oleva asiakkaamme toimii korjausrakentamisen parissa pääurakoitsijan roolissa. He tekevät esimerkiksi toimitilamuutoksia, peruskorjauksia sekä sisäilmakorjauksia. Asiakkaamme pääasiallinen toiminta-alue on Etelä-Suomi.

Sinulla on rakennusalan koulutus ja kokemusta alalta jo muutaman vuoden ajalta. Sinulta löytyy myös voimassaolevat työturva- ja tulityökortit sekä sinulta löytyy lisäksi ensiapu- ja tieturvakortti. Olethan työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva, sillä tässä tehtävässä saat vastuuta ja vapautta toteuttaa työtä omalla tyylilläsi. Sinun tehtäviisi kuuluu muun mm. kohteen talous- ja kustannusraportointi sekä sen laatiminen, hankintojen koordinointi sekä toteuttaminen ja asiakasyhteistyö. Vastaat tehtävässä vastaavalle mestarille ja työpäällikölle.

Sinä työllistyt suoraan asiakasyrityksen kirjoille ja työsi tulee olemaan päivätyötä. Työ kestää sen projektiluonteensa vuoksi arviolta yhden vuoden. Hommia saattaa kuitenkin riittää tämänkin projektin jälkeen, jos pystyt liikkumaan Etelä-Suomen alueella.

Mitä sinä siis tästä työsuhteesta saat? Työn innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa, työsuhdeauton, hyvän tapaturmavakuutuksen ja lounas- sekä virikeseteli edun. Pääset osallistumaan myös firman erilaisiin tapahtumiin vuoden aikana.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus palkkatoiveen kera järjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1335635
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti