(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Tampereen Vera Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Toimintamme kehittyessä haemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

avustamaan tiimipäälliköitä päivittäisissä tehtävissä sekä kehittämään Tampereen Veran operatiivista toimintaa.

Työssäsi toimit tiimipäälliköiden tukena ulkovalaistusverkkojen sekä liikennevalojen rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä energianmittauspalveluista vastaavassa yksikössä. Tehtäviisi kuuluvat yksikköäsi koskeva tarjouslaskenta ja urakoiden läpivientiä tukevat tehtävät. Autat tiimipäälliköitä operatiivisessa toiminnassa ja tarvittaessa viet projekteja aktiivisesti eteenpäin. Työskentelet sekä asiakas- että alihankintaverkoston rajapinnassa yhdessä tiimipäälliköiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörikoulutusta (esim. sähkövoimatekniikka / sähkötekniikka). Sinulla on aiempaa kokemusta infran rakentamisesta tai projekti-insinöörin tehtävistä. Ennen kaikkea tehtävässä menestyminen edellyttää ennakkoluulotonta asennetta sekä aitoa halua kehittää toimintaamme sekä omaa ammatillista osaamista.

Tarjoamme sinulle ison organisaation tuen sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan. Ympärillesi saat ammattitaitoisen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Työantajana panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen - Henkilöstön viihtyvyys on meillä korkealla tasolla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 9.2. mennessä osoitteessa tampereenvera.fi/rekrytointi. Halutessasi kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä, soittele rakennuspäällikkö Marko Saviahteelle, puh. 040 572 2879.

Tutustu Tampereen Veraan yrityksenä https://tampereenvera.fi/  ja miten tiiminvetäjämme Jussi on viihtynyt tehtävässään https://tampereenvera.fi/rekrytointi/.