(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Metsä Group investoi vahvasti Suomeen. Äänekosken biotuotetehtaan valmistumisen jälkeen olemme käynnistäneet hankesuunnittelun uudesta biotuotetehtaasta Kemiin ja mäntysahan rakentamisesta Raumalle. Toteutuessaan molemmat tehtaat ovat alansa moderneimpia tuotantolaitoksia.

Haemme nyt

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Kemin biotuotetehdashankkeeseen vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset tekemään?

Tehtävässä pääset osaksi maailmanluokan projektia ja vastaat hajukaasujärjestelmän -ja rikkihappotehtaan projektoinnista. Toimit projektin talteenotto-organisaatiossa projektipäällikköjen apuna kaikilla osastoilla ja  tehtaan käyttöönotossa vastuullisena muutaman talteenotto-osaston osalta.

Työpaikkasi sijaitsee Kemissä.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinööri- tai AMK-insinööritausta (esimerkiksi kemian-, energian-, metalli- tai automaatiotekniikka). Aikaisempi kokemuksesi prosessiteollisuuden asiantuntijatehtävistä tai projektityöstä katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta,  ongelmanratkaisutaitoja, tavoitehakuisuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa halua ja innostusta kehittää omaa ja organisaation osaamista. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
 

Miksi Metsä?
 

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Katso videolta, mitä nuoret osaajamme kertovat kokemuksistaan. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 
 

Haluatko kuulla lisää? Soita!
 

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi projektipäällikkö Jukka Kiurulle (p. 050 313 3225).
 

Hae paikkaa!
 

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 8.12.2019 saakka. Menestystä hakuun!