(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
WasaGroup Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2019

Haemme WasaGroup Oy:n kasvavaan joukkoon Vaasaan

 

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

 

viemään eteenpäin kiinteistökehitysprojekteja.

Sinulla on rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto ja n. 3 vuotta työkokemusta vastaavan työnjohtajan töistä, projektitehtävistä tai rakennuttamisesta. Edellytämme sinulta itsenäistä projektinjohtokokemusta ja hyviä organisointitaitoja sekä paineensietokykyä.

Arvostamme sinussa itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja selkeyttä, ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia ilman, että yksityiskohdat jäävät huomiotta. Sinulla on vahva ongelmanratkaisukyky. Olet yhteistyökykyinen, ja sinulla on hyvä palveluasenne. Haluat tehdä mielenkiintoisia hankkeita ja olla yhtenä edelläkävijänä organisaatiossa, jossa osaamistasi arvostetaan ja sinulle annetaan vapautta sekä vastuuta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä, jossa pääset tekemään töitä monipuolisten kiinteistökehityshankkeiden parissa ympäri Suomea. Toimit myynnin tukena ja vastaat projektien läpiviennistä yhdessä projektipäällikön ja konsernin tukitoimintojen kanssa. Huolehdit mm. hankkeiden aikataulutuksesta, kaava- ja lupaselvityksistä, suunnittelun ohjauksesta, kustannusselvityksestä sekä myynnin teknisestä tukemisesta.

Liittymällä kasvavaan joukkoon rakennusalan todellisia ammattilaisia otat ison harppauksen myös oman kehittymisesi kannalta, koska tapamme toimia on alalla täysin ainutlaatuinen.

Liity mukaan rakentamaan WasaGroupin kasvutarinaa ja lähetä cv:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Ville Ollila, p. 050 322 1118.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 1.12.2019 mennessä osoitteessa ura.wasagroup.fi. Laita hakemuksesi otsikoksi ”Projekti-insinööri, Vaasa”.