(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haemme kansainvälisesti arvostetulle yritykselle Hyvinkäälle projekti-insinööriä monipuoliseen ja sopivan haastavaan rooliin.

Päävastuualueesi koostuu tuoterakenteiden ylläpidosta, konfigurointisäädösten luonnista sekä sisäisten kehitysprojektien ja toimitusprojektien kokonaisvaltaisesta koordinoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien (tuotekehitys, projektiorganisaatio, tuotanto) kanssa. Lopulliset työtehtävät määritellään tarkemmin sinun osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Toivomme sinulta:

• Teknistä koulutusta (esim kone-, sähkö tai materiaalitekniikan insinööri tai DI)

• Jonkin verran työkokemusta tekniikan alalta suunnittelu- tai projektitehtävistä

• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

• Hyvää IT-osaamista

Työ on toisinaan hektistä ja sinulla on monta rautaa tulessa samanaikaisesti, joten toivottavasti et hätkähdä kiireellistäkään aikataulua.

Toivomme lisäksi, että ymmärrät tilaus-toimitusprosessin ja sen vaatimukset,sekä kommunikoit sujuvasti muutosten keskellä eri sidosryhmien kanssa. Sinulle on luontevaa hahmottaa kokonaisuuksia ja omaksua tekniset perusasiat tuotteesta ja sen mahdollisuuksista. Otat vastuun työstäsi ja työskentelet tarmokkaasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisten tehtävien lisäksi erinomaiset työsuhde-edut, joihin kuuluu mm. liikunta- ja lounasetu, kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä sairaan lapsen kotihoitopalvelu.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan pikaisesti yhteydessä!