(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Dynniq Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Etsimme Vantaalle

Projekti-insinööriä

vahvistamaan Valaistus- ja urakointitiimiämme.

Tehtäväsi sisältää tarjousten määrälaskentaa ja hinnoittelua sekä tarjousten dokumentointia ERP-järjestelmään. Tulet kehittämään tarjouslaskentatoimintojamme yhdessä myynnin kanssa. Osallistut myös katuvalaistus- ja telematiikkaprojektien dokumentointitehtäviin ja projektien laadunhallintaan. Toimit läheisessä yhteistyössä tilaajan, asentajien, aliurakoitsijoiden ja tiimiläistesi kanssa. Tehtäviin perehtyminen ja oppiminen tulevat tapahtumaan muiden asiantuntijoidemme tuella ja avulla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. sähkö- tai automaatiotekniikan alalta sekä soveltuvaa työkokemusta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja perustaidot AutoCAD-järjestelmästä. Aikaisempi kokemus tarjouslaskennasta, infra-alasta ja katuvalaistus- tai tienvarsitelematiikasta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin kyky ja motivaatio oppia sekä omaksua tehtävään liittyvät eri osa-alueet muiden tiimiläisten tuella. Arvostamme innovatiivista ja asiakaslähtöistä asennetta sekä kykyä työskennellä usean tehtävän kanssa samanaikaisesti. 

Are you interested in taking a seat in our world?

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin, sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 29.9.2019 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com, otsikolla ”Projekti-insinööri, tarjouslaskenta”. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kutsumme sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Tuomo Eloranta, tuomo.eloranta@dynniq.com, +358 40 540 5292.