(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme vahvistusta infrarakentajiemme kasvavaan joukkoon. Toimit rakentamisen projekteissamme pääasiassa Etelä- ja Länsi-Suomen alueella.

Vastaat itsenäisesti ja yhdessä projektipäällikön kanssa väylähankkeisiin liittyvien rakennusurakoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviäsi ovat projektien myynnin tuki, tarjouslaskenta ja projektien toteutuksen suunnittelu. Osallistut myös laadunvalvontaan, talouden seurantaan ja luovutusdokumenttien laadintaan.

Huolehdit työkohteiden turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöön liittyvistä asioista sekä sujuvasta yhteistyöstä eri osapuolten välillä. Voit osallistua myös projektien johtotehtäviin ja tehtävänkuvasi voidaan laatia koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme, että sinulla on rakennustekniikan tai yhdyskuntatekniikan diplomi-insinöörin tai AMK -insinöörin koulutus. Tarvitset tehtävässä hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä uskallusta ottaa vastuuta. Myös englannin kielen taito on tarpeen, ruotsin kieli katsotaan eduksi. Kokemus raiderakentamisesta katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien ja innostuneiden kollegoiden kanssa. Tarvitset tehtävässä hyvää yhteistyötaitoa, innovatiivisuutta sekä kykyä luoda ja ylläpitää asiakassuhteita.  Arvostamme infra-alan kokemusta ja kielitaitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Timo Pouta puh. 040 8645 338 (timo.pouta@nrcgroup.fi)
 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Sähköposti: hr@nrcgroup.fi Sijainti: Radiokatu 3, Helsinki