(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Energia-yksikkömme vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta.

Haemme Energia-yksikköömme 

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

toimimaan energiantuotantolaitostemme rakennusteknisenä asiantuntijana. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti tuotantolaitostemme uudisrakentamis- ja peruskorjausprojektien parissa. Alkuvaiheessa toimit Naistenlahden voimalaitosprojektissa tilaajan edustajana rakennuspuolen asiantuntijana. Tämän projektin kesto on arviolta vuoden 2022 loppuun saakka. Projektin jälkeen tehtäväsi painottuvat tuotantolaitostemme sekä muiden kiinteistöjemme elinkaaren hallintaan rakennusteknisestä näkökulmasta. Lisäksi toimit vastuuhenkilönä pienemmissä muutostöissä vastaten projektien suunnittelusta, valvonnasta ja koordinoinnista. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävässä menestymistä edesauttavat aikaisempi kokemus teollisuusrakentamisen ja/tai rakennussuunnittelijan tehtävistä sekä rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutus. Sinulla on asiantuntemusta teräs- ja betonirakenteista sekä näkemystä rakennusten elinkaaren hallintaan ja projektointiin liittyvistä asioita. Toivomme sinulta vastuullista ja sitoutuvaa asennetta työhösi sekä pitkäjänteistä ja itseohjautuvaa toimintatapaa. Otteesi ongelmanratkaisuun ja päätöksentekoon on systemaattista, ennakoivaa ja harkittua. Pääset tekemään aktiivista yhteistyötä urakoitsijoiden, viranomaisten, konsulttien sekä oman henkilöstömme kanssa, joten arvostamme tiimihenkisyyttä sekä valmiuksia kommunikoida kannanottosi selkeästi eri sidosryhmille. 

Me Tampereen Sähkölaitoksella olemme ylpeitä työmme jäljestä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus ja halutuimmat palvelut. Strategiamme ytimessä asiakkaiden lisäksi on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän vakavaraisessa yrityksessä, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi sekä kattavat työsuhde-edut.

Tunnistatko kuvauksesta itsesi? Tartu toimeen ja hae tätä mielenkiintoista tehtävää 25.8.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat 12.8. alkaen yhteistyökumppanimme Outi Kärkkäinen, puh. 050 396 1138 sekä rekrytoiva esimies Erkki Suvilampi, puh. 040 508 2397.