(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Haussa järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen projekti-insinööri terveydenhuollon kommunikaatio-, mobiilien työnkulku- ja ICT-suunnittelutehtäviin Turkuun! Etsimme asiakkaallamme Ascom Oy:lle projekti-insinööriä vastaamaan ohjelmisto- ja laitetoimitusprojektien teknisestä toteuttamisessa sairaalatekniikan parissa. Voit olla joko vastavalmistunut tai hieman relevanttia työkokemusta kerryttänyt, jolla on suuri halu kehittyä alan ammattilaiseksi mukavassa ja kansainvälisessä ilmapiirissä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset toimimaan yrityksessä, joka on terveydenhuollon kommunikaatio-, mobiilien työnkulku- ja ICT-ratkaisujen globaali toimittaja. Projekti-insinöörinä vastaat toimitusprojektien teknistä toteuttamisesta ja teet läheistä yhteistyötä projektipäällikön ja kenttähenkilöstön kanssa. Tulet myös tukemaan myyntiprosesseja ja tekemään suunnitelmia ja alustavia laskelmia ennen varsinaista toteutusta. Tarvittaessa kykenet auttamaan myös Service Deskiämme tikettien teknisissä selvityksissä. Ascomilla on käytössä omat työkalut ja järjestelmät, joihin saa kattavan perehdytyksen työn alussa.

Tarjoamme


* Pääset mukaan kasvavaan terveydenhuollon toimialueeseen ja oppimaan paljon uutta
* Paljon erilaisia hankkeita ja projekteja sairaalatekniikan osalta
* Hyvän työnantajan, jossa tiimityö toimii ja mahdollisuus joustavaan työntekoon sekä käytännönläheisen perehdytyksen

TYÖNKUVA

* Toiminnallisuusmäärittelyt
* Suunnittelu- ja projektidokumenttien tuottaminen
* Järjestelmien konfiguroinnit
* Projektin käyttöönottovaiheen aikaiset tehtävät
* Myyntiprosessissa tukeminen teknisestä näkökulmasta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekninen koulutustausta (esim. sähkötekniikan, tietotekniikan, tai terveysteknologian parista) - voit olla myös vastavalmistunut
* Mielellään jotakin aikaisempaa relevanttia työkokemusta, esim. teknistä suunnittelukokemusta
* AutoCAD-ohjelmiston sujuva hallinta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Persoonana olet:
* Järjestelmällinen
* Yhteistyökykyinen
* Huolellinen

Eduksi katsotaan hallinta jostakin tai useammasta seuraavasta asiasta: IP-verkot, VoIP-järjestelmät, dect-laitteet, SQL-kieli, verkkoarkkitehtuurin tunteminen, sovelluskehitysosaaminen / testauskokemus sekä terveydenhuollon aikaisempi tuntemus

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ascom Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ascom Oy on terveydenhuolto- ja sosiaalialan viestintä- ja henkilöturvajärjestelmien toimittaja, joka tarjoaa ratkaisujaan mm. sairaaloihin, palvelutaloihin ja itsenäiseen asumiseen. Suomessa työskentelee 40 henkilöä ja he kuuluvat maailmanlaajuiseen konserniin.