(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Leanheat

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Kasvumme jatkuu, ja tarvitsemme uusia

PROJEKTI-INSINÖÖREJÄ

täydentämään käyttöönottotiimiämme!

Tätä meillä on tarjolla

Leanheatin työyhteisö koostuu reilusta neljästäkymmenestä kiinteistö-, energia- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Nopea kasvuvauhtimme tarjoaa työstään innostuville mahdollisuuden päästä kehittämään innovatiivisia kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisuja, ja samalla kasvaa itse alamme rautaisiksi ammattilaisiksi. 

Kehittymismahdollisuudet ovat meillä erinomaiset, ja kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työkuvaansa sekä pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Toimintakulttuurimme on moderni ja mutkaton: vältämme turhaa hierarkiaa ja kaavoihin kangistumista. Teemme töitä tosissaan muttemme totisesti, ja osaamme pitää myös hauskaa. 

Meillä saat vapaasti valita omat työvälineesi, ja voit työskennellä halutessasi osan ajasta myös etänä. Tiimimme toimivat itseohjautuvasti ja johtavat sekä kehittävät itse omaa työtään. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. aamiaisetu, lounas- ja virikesetelit ja kattavat vakuutukset. Tulet työskentelemään viihtyisissä, uusissa toimitiloissamme Helsingin Ilmalassa.

Projekti-insinöörinä kuulut kasvavaan käyttöönottotiimiimme, jonka päätehtävänä on Leanheat-kohteiden käyttöönottoprojektien koordinointi ja johtaminen. Vastaat useiden asiakkaiden toimitusprojektien onnistumisesta yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävässä saat itsenäistä vastuuta ja tukenasi on tiimi, jossa ongelmat ratkaistaan yhdessä. Teet tiivistä yhteistyötä sekä Leanheatin myynnin, järjestelmäkehityksen, asiakkuudenhoitotiimin että ulkoisten kumppaneiden kanssa. Yhdessä varmistamme, että jokainen asennus hoituu kitkattomasti ja asiakastyytyväisyys pysyy korkeana. Vastuita voidaan muotoilla sopivan haastaviksi taustasi ja kiinnostuksesi mukaan. Osaamisesi karttuessa sinulla on mahdollisuus laajentaa vastuualueitasi omien kiinnostusten mukaan. Toivomme valmiuksia kehittyä esimerkiksi automaatiojärjestelmien tuntemuksessa, käyttöönottoprosessien kehittämisessä ja toimittajasuhteiden hallinnassa.

Meillä pääset luomaan tulevaisuutta, sillä olemme maailman johtava teknologiatoimittaja älykkäässä rakennusten ohjauksessa. Sinun kädenjälkesi voi tulevaisuudessa olla osa kaikkien kerrostalokiinteistöjen ohjausta ja osaltaan auttaa muun muassa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Tätä me odotamme

Etsimme projekti-insinööreiksi proaktiivisia ja aikaansaavia tekijöitä, jolla on vahva halu kehittyä ja kasvaa projektiosaajiksi. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi energia-, rakennus-, sähkö- tai automaatiopuolen insinööri tai DI. Voit olla myös vastavalmistunut alan ammattilainen: meille tärkeintä eivät välttämättä ole aiemmat näyttösi työelämästä. Sen sijaan aktiivinen ote työhön ja asiakastyön korkea laatu ovat tekemisemme kulmakiviä, joihin odotamme sinulta vahvaa panosta.

Erityisen tärkeänä pidämme, että 

  • haluat tuottaa alan parasta asiakaspalvelua
  • nautit muuttuvista, vaihtelevista työpäivistä ja pystyt hallitsemaan useita kokonaisuuksia samaan aikaan
  • innostut haastavien ongelmatilanteiden ratkomisesta ja osaat lähestyä yllättäviäkin tilanteita ratkaisukeskeisesti
  • tulet sujuvasti toimeen laskenta- ja taulukko-ohjelmistojen kanssa (esim. Excel)
  • sinulla on kiinnostus talotekniikkaan ja rakennusautomaatioon
  • olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa, kansainvälisille markkinoille laajentuvassa yrityksessä, jossa töitä tehdään tavoitteellisesti, hyvällä mielellä ja suurella sydämellä
  • pystyt kääntämään teknisen sisällön asiakkaalle helposti ymmärrettävään muotoon ja kommunikoimaan myös englanniksi. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi, jota halutessasi pääset käyttämään kansainvälisten asiakkaiden kanssa kommunikoitaessa

Jäikö jokin askarruttamaan? Annamme mielellämme lisätietoja! Projektipäälliköt Mikko Virran (p. 0400 733 153) tavoitat 8.8. klo 14 - 15 ja Leo Laineen (p. 050 363 7933) tavoitat ti 13.8. klo 10 – 11.

Pyrimme etenemään rekrytointiprosessi pikaisella aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8. osoitteessa www.psycon.com/jobs.