(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTI-INSINÖÖRI
Best Hall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Tule rakentamaan maailman parhaita halleja erilaisiin käyttötarkoituksiin! Vastaat hallien toimitusprojektien budjeteista, aikatauluista sekä sujuvasta yhteistoiminnasta. Laadukkaasti suunniteltu ja toimitettu halli on tärkein referenssimme.

Tehtävässäsi tulet hallinnoimaan ja johtamaan Best Hallin myymien teräs- ja PVC- hallien projektitoimituksia. Vastaat projektien budjeteista, aikataulutuksista sekä  yhteistyöstä  ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Ulkoisia sidosryhmiä ovat esimerkiksi asiakkaat, urakoitsijat, tavarantoimittajat ja suunnittelutoimistot. Sisäisesti tehtävä edellyttää yhteistyötä erityisesti suunnittelun, asennuksen ja valmistuksen kanssa. Autat myös myyntiä tarjouksien valmistelussa ja myyntineuvotteluissa asiantuntijana sekä kartoitat lisämyyntimahdollisuuksia projektin aikana. Teet työtä pääsääntöisesti itsenäisesti osana 6 hengen projektitiimiä.  Liiketoimintapäällikkö  toimii esimiehenäsi. Ensisijainen työn sijaintipaikka  on Kälviällä tai Porvoossa. Etätyöskentelystä on mahdollista neuvotella.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, -insinööri, -teknikko tai vastaava) sekä työkokemusta vastaavista rakennusprojektitehtävistä. Työ edellyttää jonkun verran matkustamista. Suunnitelmallisuus, kokonaisuuksien hahmottaminen  sekä kyky tehdä päätöksiä ovat tehtävässä menestymisessä oleellisia. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme kaupallista näkemystäsi sekä hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitojasi. Suomen kielen lisäksi kommunikoit tarvittaessa englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittää ja uudistaa toimintojamme sekä kehittyä itse. Yrityksessä pidetään huolta henkilöstöstä sekä tarjotaan hyvät työsuhde-edut.

Hae tehtävää viimeistään 3.8.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si hakemuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi. Käsittelemme hakemuksia myös hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio puh. 040 7179 796.