(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Someron Terästyö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Someron Terästyö Oy on vuonna 1982 perustettu teräsrakenteita valmistava yritys, joka toimii Somerolla yli 3000 m2 tiloissa. Vahvan teräsalan osaamisen tuotteisiin kuuluvat hallien teräsrungot, kuorma-autojen päälirakenteet, erilaiset kuljettimet ja esimerkkinä erikoisosaamisesta Sombio-Rumpukompostorit. Lisäksi hoituvat tilaus- ja alihankintatyöt sekä asennukset ja huollot. Yrityksen toimintatapa perustuu toimitusvarmuuteen ja hyvään laatuun. Katso lisää www.someronterastyo.fi

Vahvuutenamme on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, jota nyt täydennämme hakemalla joukkoomme innokasta
PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Projekti-insinöörin työtehtävät koostuvat eri projekteihin liittyvien vaiheiden koordinoinnista, kuten esimerkiksi niihin liittyvän suunnittelun, ostojen ja logistiikan koordinoinnista. Projekti-insinööri pitää omien projektiensa lankoja kokonaisvaltaisesti käsissään ja huolehtii siitä, että suunnitelmat ja aikataulut pitävät, tavaraa on tilattuna oikeaan aikaan ja että logistiikka tietää, mitä ja minne kulloinkin kuuluu toimittaa.

Odotamme hakijoilta rakennusalan koulutusta, 2D ja/tai 3D -suunnitteluosaamista ja lujuusopin taitamista. Tärkeitä ovat myös tiimityötaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja halu oppia uutta. Arvostamme kokemusta mutta olemme kiinnostuneita myös uransa alussa olevista vastavalmistuneista tai valmistumassa olevista hakijoista.

Projekti-insinöörin haussa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 16.6.2019 asti. Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.