(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme vesihuollon investoinnit-osastolle Helsinkiin Ilmalaan

projekti-insinööriä

Investoimme vesihuoltoverkostojen rakentamiseen ja saneeraukseen vuosittain noin 70 miljoonaa euroa. Työskentelet vesihuollon verkostoprojektit-yksikössä, jonka tehtäviin kuuluvat runkoverkkohankkeet ja verkostosaneerausinvestoinnit.

Tehtäviisi kuuluvat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltainen hoitaminen. Huolehdit hankkeiden suunnittelusta, kilpailutuksesta, rakennuttamisesta ja käyttöönotosta. Projekti-insinöörin tehtävän määräaikaisuuden kesto on 1.8.2019–31.8.2021.

Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta infrahankkeiden läpiviemisestä. Arvostamme tehtävässä vastuullisuutta, ammattimaista otetta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, puh. 050 340 5383, ilpo.korhonen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.4.2019.