(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Halton Marine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Haemme Halton Marinelle Lahden toimipisteeseen

Projekti-insinööriä

määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan eri tuotteisiin liittyvien monipuolisten kansainvälisten asiakasprojektien hallinnasta.

Projekti-insinöörin vastuulle kuuluvat asiakasprojektien suunnittelu ja johtaminen yhteistyössä Halton Marinen muun organisaation kanssa. Työ pitää sisällään muun muassa projektin teknistä määrittelyä, asiakassuhteiden hallintaa, projektispesifisen dokumentoinnin sekä tuotteiden valmistusprosessin koordinointia ja tuotteiden tehdastarkastusten järjestämistä. Tehtävässä on olennaista osallistuminen toimitukseen koko projektien elinkaaren ajan seuraten niiden etenemistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Hyvää teknistä osaamista sekä AMK- tai korkeakoulutasoista koulutusta (LVI- ja / tai automaatiotekniikan osaaminen katsotaan eduksi)
  • Aikaisempaa kokemusta projektien toteutuksesta ja itsenäisestä hoitamisesta
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • Office -osaamista ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä sekä toimintatapoja
  • Järjestelmällistä ja toimeentarttuvaa otetta, paineensietokykyä sekä liiketoiminta- ja asiakaslähtöisyyttä

Toimit tiiviissä yhteistyössä muun projektihallinnon tiimin kanssa. Olet oma-aloitteinen, joustava ja sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan kehittämiseen. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla taitoa hallita muuttuvia tilanteita rautaisella ammattitaidolla ja hätäilemättömällä asenteellasi.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta (n. 10-20 päivää vuodessa) ja on noin vuoden pituinen määräaikainen äitiyslomansijaisuus.

Meillä saat mahdollisuuden moninaisiin työtehtäviin ja pääset osaksi mukavan rentoa työyhteisöä. Työntekijöitämme kannustetaan kehittämään jatkuvasti toimintatapoja lean-periaatteiden mukaisesti. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, työssäjaksamisesta ja ammatillisesta koulutuksesta sekä tarjoamme henkilöstölle kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tarjoamastamme mahdollisuudesta ja koet sopivasi kasvavaan joukkoomme?

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektihallintojohtaja Kimmo Piispanen 6.3.2019 klo 14-15 ja 14.3.2019 klo 09-10 p. +358 40 773 6981.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse HR County Manager Mia Könnilälle (mia.konnila@halton.com) 18.3.2019 mennessä.