(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTI-INSINÖÖRI
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Etsimme asiakkaallemme teollisuusautomaatioon PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Microteam on vahva suomalainen teknologiateollisuuden asiantuntija ja automaatiotoimittaja, joka tarjoaa sekä suunnittelu- että projektipalveluita asiakkailleen. Yrityksessä keskitytään erityisesti sulautettujen järjestelmien ajoneuvotekniikan ja koneautomaation jalostamiseen sekä ohjelmisto - ja automaatioteknologiaan. Microteam on osa Comatec konsernia, minkä liiketoiminnan vahvistumisen myötä etsimme nyt uusia osaajia.

Työ on monipuolista ja mielenkiintoista. Työtehtäväsi on automaatioprojektien suunnittelu, asennustyön valvonta ja käyttöönottotyö, johon sisältyy asennustöiden organisointi paikan päällä, käyttöönottotöiden loppuunvienti asiakkaan luona. Projektitiimi voi olla hyvin pieni jolloin voi tarvittaessa joutua itsekin käärimään hihat ylös. Projektityön luonteeseen kuuluu jonkin verran matkustamista.

Edellytämme sinulta kokemusta sähkösuunnittelusta, teollisuusautomaatiosta ja mielellään työstökoneautomaatiosta tai robotiikasta. Lisäksi nykyisten sähkösuunnittelustandardien ja sähköturvallisuusstandardien tunteminen katsotaan myöskin eduksi.

Toivomme, että erityisosaamisesi ja kiinnostuksesi ovat käyttöönotossa ja sähkösuunnittelussa. Olet erittäin motivoitunut ja sinulla on tahto ja voimakas halu kehittää, oppia ja kasvaa. Työskentelet oma-aloitteisesti ja hyödynnät työssäsi ongelmanratkaisutaitojasi.

Muita edellytyksiä tai asioita, jotka katsomme eduksi:
-PLC ohjelmoinnin perustiedot
-valmiuden itsenäiseen työhön ja ryhmätyöhön
-hyvän englanninkielen taidon (saksa/ruotsi katsotaan eduksi)

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Vainionpää 0504076747 terhi.vainionpaa@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: teknologiateollisuus, projektipäällikkö, automaatiopäällikkö, automaatioinsinööri, automaatioasiantuntija, automaatio, sähkö- ja automaatiotekniikka, PLC ohjelmointi, sähkösuunnittelu, käyttöönotto, project management, project manager, project leader, automation specialist, automation engineer.