(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuuden kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Meidän asiantuntijana olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaille päin.

Haemme nyt  vakituiseen työsuhteeseen projekti-insinööriä Tampereelle.

Projekti-insinöörinä toimit rakennusautomaatioprojekteissa mm. toteutussuunnittelu- ja ohjelmointitehtävissä. Osallistut tiimin jäsenenä sekä itsenäisesti projektien kokonaisvaltaiseen tekniseen, taloudelliseen sekä työmaahoidolliseen läpivientiin.

Odotamme sinulta:

  • teknistä koulutustaustaa (esimerkiksi talotekniikka-, automaatio- tai sähköinsinööri). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.
  • hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • halua ja kykyä kantaa vastuuta.
  • erinomaista paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä.
  • valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.
  • organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.

Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista, TAC Vista tai SmartStruxure - järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työtehtävän mukavassa ja nuorekkaassa tiimissä sekä laajan tukiverkoston menestyksen tukemiseksi. Tampereen projektitiimissä on avoin ja rento ilmapiiri ja pääset vaikuttamaan itse omiin aikatauluihisi. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus siirtyä yhä haasteellisempiin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksesi 26.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa FS Manager Jaakko Helle sähköpostitse tai puhelimitse 050 362 8130.