(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Fingrid on arvostettu ja dynaaminen toimija, joka vastaa sähkön kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Asetamme toiminnallemme rohkeat ja kunnianhimoiset tavoitteet. Yrityskulttuurimme on avoin, yhteisöllinen, uudistuva ja tavoitteellinen. Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti ja tasapainoisesti. Haemme laatua ja tehokkuutta yhdistämällä oman ydinosaamisemme maailman parhaiden toimijoiden kanssa. 
Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä jolla on merkitystä!

Haemme Helsingin toimipisteeseen 18 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen

Kantaverkon teknisen dokumentaation projekti-insinööriä

Fingridin omaisuuden digitalisointi-yksikköön Helsingin toimipaikalle haetaan määräaikaista kantaverkon teknisen dokumentaation projekti-insinööriä. Fingridin omaisuuden digitalisointi- yksikkö vastaa muun muassa kantaverkon verkko-omaisuuden hallintaa tukevista sovelluksista sekä sähköasemien IoT:n kehityksestä. Yksikkö on kärkipaikalla kantaverkon modernisoinnissa digitaalisia palveluja ja tekniikkaa hyödyntäen. 
 
Kantaverkon teknisen dokumentaation projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu kantaverkon teknisen dokumentaation hallinta Bentley ProjectWise ja M-files ohjelmistoilla. Lisäksi tehtävä käsittää teknisen dokumenttienhallintajärjestelmän uusimisen ja tämän tulevan ohjelmiston käyttöä.

Tehtäviäsi ovat

 • kantaverkon teknisen dokumentaation hallinta dokumenttienhallintajärjestelmien avulla
 • opastaa, ohjata ja valvoa urakoitsijoiden tietotoimituksia projekteissa 
 • tukea projektipäällikköitä ja suunnittelijoita projektiaineistojen hallinnassa ja kehittämisessä 
 • dokumenttienhallintaprosessin kehitys yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa 

Sinulla on

 • hyvät tietotekniset valmiudet ja tekninen, vähintään amk-tasoinen koulutus 
 • valmius kehittyä ja perehtyä uusiin asioihin 
 • tuloksellinen, tarkka ja huolellinen työskentelytapa
 • hyvät viestintätaidot - jaat aktiivisesti tietoa ja osaamista, sekä viestit ymmärrettävästi niin suomeksi kuin englanniksi 

Arvostamme

 • kokemusta projektitoiminnasta ja/tai dokumenttien hallinnasta 
 • osaat ottaa vastuun omasta työstäsi, omasta uudistumisestasi ja tulosten saavuttamisesta
 • tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
 • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja halua tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisen työn, jolla on merkitystä. Tiimissämme saat itsenäisen vastuualueen ja osaavan tiimin tuen. Teknisen dokumentaation hallinnan kautta sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia tuntemaan Suomen sähköverkkoa kantaverkkoyhtiön näköalapaikalla ja keräät itsellesi tiedot ja osaamisen, josta on sinulle erinomaista hyötyä tulevaisuudessa. Tulet olemaan osa nuorekasta tiimiä, jossa on erinomainen henki ja ihmiset viihtyvät työssä. Yrityksenä Fingrid on tunnettu siitä, että panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittämiseen; pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Välitämme, varmasti! 

Hakemukset

palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 15.2.2019 mennessä Hae työpaikkaa -painiketta käyttäen sivun alareunassa. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Marcus Stenstrand p.040 592 3588. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.