(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme

Projekti-insinööriä Lahden yksikköömme. Rakennusprojektimme ovat eri urakkamuodoilla toteutettavia uudiskohteita ja saneerauskohteita.

Projekti-insinöörin tehtäviin kuuluu erilaisia hankkeiden kehittämiseen liittyviä sekä tarjousten laadintaan liittyviä tehtäviä. Hän osallistuu tarjousmateriaalin tuottamiseen sekä suunnittelunohjaukseen ja suunnittelun kustannusohjaukseen hankkeiden eri vaiheissa. Tuotantovaiheessa olevissa hankkeissa projekti-insinööri työskentelee läheisessä yhteistyössä työpäällikön kanssa.

Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta työmaa- ja projektitehtävistä sekä mahdollisesti suunnittelunohjauksesta ja kustannuslaskentatehtävistä. Sinulla on rakennusalan tekninen koulutus. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelytyyliä, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä hyviä IT-taitoja. Työskentelytapa tulee olla aktiivinen ja osallistuva sekä tarvittaessa on oltava jämäkkä.

Tarjoamme

Monipuolisen, itsenäisen ja haastavan tehtävän. Kannustava työskentelyilmapiirimme tarjoaa henkilöstöllemme mielekkään ympäristön tehdä jokapäiväistä työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Aluejohtaja Jarmo Saviranta jarmo.saviranta@ncc.fi tai 050-358 7134

Hae tehtävää 31.1.2019 mennessä alla olevan hakulinkin kautta. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.