(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme projekti-insinööriä ANDRITZ Oy:n Service-toimintojen monipuoliseen työtehtävään. Tehtävään valittu voi sijoittua joko Varkauden tai Helsingin toimipisteeseen.

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 200. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Projekti-insinööri hoitaa projektien läpiviemisen itsenäisesti, mutta kuitenkin eri osa-alueilta tukea saaden. Työtehtävissäsi osallistut mm. haihduttamoiden huolto- ja kunnossapitotöiden suunnitteluun, hoidat tarjousten tekemistä, neuvotteluita ja hankintaa. Projektin vetäjän roolissa koordinoit myös aikataulutusta ja projektin loppuvaiheessa olet itse paikan päällä toimien asennusvalvojana ja työnjohtajana.

Päivittäisessä työssä ympärilläsi on 5 hengen ydintiimi ja yksi vastaavaa työtä tekevä kollega. Olet työssäsi paljon tekemisissä vaihtuvien asiakkaiden, alihankkijoiden sekä asennustiimien kanssa, joten kommunikaatio- ja yhteistyötaidot korostuvat. Työtehtäviin ja tuotteisiin perehdytetään kattavasti ja sinun ei tarvitse lähtökohtaisesti olla valmis joka osa-alueen ammattilainen. Tärkeämpää on prosessin kokonaisuuden ymmärtäminen, projektihallinta sekä aito innostus oppia uutta ja ottaa isojakin haasteita vastaan.

Edellytämme tekijältä työhön soveltuvaa AMK-insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa sekä kokemusta ja ymmärrystä konemekaniikasta. Työtehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, keskimäärin matkustuspäiviä kertyy noin 100 - 150 pv/vuosi ja ne kohdistuvat ympäri maailmaa. Sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytyksenä tehtävän hoitamisessa. Suunnittelutausta luetaan tekijälle eduksi.

ANDRITZ Oy:n projekti-insinöörin tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää itseäsi vastuullisessa ja mielenkiintoisessa työssä, jossa pääset hoitamaan tehtäviä suunnittelusta käytäntöön. Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvässä ja ajanmukaisessa työympäristössä työsuhde-etuineen. Yrityksen työntekijänä sinulla on mahdollisuus kehittyä Service-suunnittelun ammattilaiseksi ja vahvistaa teollisuusosaamistasi. Sinulla on taustalla tiimin tuki ja apu sekä näköalapaikka maailmanlaajuisessa organisaatiossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 31.10.2018 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Kysy rohkeasti tehtävään liittyviä lisätietoja RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Jouni Korhoselta, p. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.