Projekti-insinööri
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Etsimme laiva- ja junaprojekteihin erikoistununeelle asiakkaalleemme projekti-insinööriä mielenkiintoisiin projekteihin sekä kotimaahan että ulkomaille.

Toivomme löytävämme matkustusvalmiuden omaavan kielitaitoisen (Englanti) projektinvetäjän, jolla on teknistä osaamista. Tulet työssäsi kehittämään tuotannonsuunnittelua (laiva-juna osakokonaisuuksia), vastaamaan ostoista, aikatauluttamaan projektia ja olemaan tärkeä linkki hyvään lopputulokseen.

Tarjoamme alkuun noin 6 kk mittaisen projektin, jolle on luvassa jatkoa töiden sujuessa, ammattitaitoisen tausta-/kumppanitiimin, hyvän tuen ja hyvät lähtöasetelmat työn menestyksekkääseen hoitamiseen.

Lähetä hakemus pikaisesti, sillä toivomme löytävämme tekijän mahdollisimman nopeasti. Lisätiedot klo 8-9 Smile /Juha Oksanen, p. 0400-946007

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1165232
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku