(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Sweco Industry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme Tampereen toimipisteeseemme
PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

toimimaan kotimaisissa- ja kansainvälisissä teollisuusprojektien hankkeissamme. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat metsä-, energia-, kemia-, kaivos- ja metalliteollisuus.

Tehtäviisi kuuluu toimia pienempien prosessisähköistyksen perus- ja toteutussuunnittelutehtävien teknis- taloudellisena vastuuhenkilönä. Pääsääntöisesti tehtäviisi kuuluu projektikohtaisen pienryhmän töiden organisointi, ohjaaminen, valvonta ja asiakasrajapinnassa toimiminen. Olet kykenevä myös itsenäisiin suunnittelutehtäviin ja niiden kokonaisvaltaiseen läpivientiin sekä voit toimia osana suurempaa projektiryhmää.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Tehtävässä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta (DI, Ins, Tekn.), sitoutuneisuutta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme sähköteknisesti taitavaa, systemaattiset toimintatavat omaava kokonaisuuksien hahmottajaa joka kommunikoi selkeästi. Voit olla myös urallasi eteenpäin haluava suunnittelun ammattilainen. Sähköverkosto-osaaminen ja myyntihenkisyys katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme:
-Suunnittelu- ja/tai projektinhoitokokemusta
-Autocad, CADS ja verkostolaskentaohjelmien osaamista
-Halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan
-Tiimityöskentelytaitoja
-Positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta
-Oma aloitteisuutta ja vastuunottokykyä

Hakeminen
Hakuaika päättyy 7.9.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.