(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
STR Tecoil Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme jalostamollemme Haminaan

Projekti-insinööriä

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu laitoksen teknisiin projekteihin osallistuminen ja kunnossapitojärjestelmän kehittäminen. Työssäsi syvennyt laitteisiin, teet suunnittelutyötä ja osallistut kehitysprojekteihin sekä huoltoseisokkien valmisteluihin. Vastaat myös jalostamon laitteiden ja putkiston ennakkohuollon suunnittelusta. Työkokemuksen karttuessa olet mukana ratkaisemassa prosessin ongelmakohtia.

Odotamme, että olet innokas oppimaan uutta, oma-aloitteinen ja odotat työltäsi monipuolisia haasteita. Ratkaisujen etsiminen ongelmatilanteisiin on sinulle luonteenomaista. Sinulla on hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot sekä turvallisuuslähtöinen ajattelutapa. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (kone/automaatio/prosessitekniikan insinööri) sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtävään.

Tarjoamme haastavia ja vastuullisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhdessä osaavan työyhteisön kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 31.8.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen saila.jamsen@tecoil.fi .  Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse maanantaisin ja tiistaisin Tekninen päällikkö Mika Pöyry, puhelin 040 551 3463.