(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Terrafame Oy:lle PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ rakennus- ja infrahankkeisiin.

Tehtäviisi kuuluu toteuttaa teollisuuteen liittyviä projektitehtäviä yhteistyössä projektipäällikön ja eri tuotannon osa-alueiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
Edellytämme sinulta:
- soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri/AMK)
- useamman vuoden kokemusta suunnittelu- ja/tai projektitehtävistä sekä kiinnostusta niissä kehittymiseen.

Haemme vastuuntuntoista ja oma-aloitteista projekti-insinööriä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne sekä kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Viet osaltasi projekteja eteenpäin projektinhallintaprosessin mukaisesti.

Odotamme sinulta:
- prosessiteollisuuden osaamista
- nykyaikaisten suunnittelu-, dokumentaatio- ja laskentaohjelmistojen monipuolista osaamista tavallisten toimisto-ohjelmistojen lisäksi
- vahvaa osaamista rakennus- ja/tai infrahankkeista
- kokemusta laadunvarmistuksesta
- englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen prosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Petri Tikkanen, 050 444 4469, petri@sihti.fi

Terrafame Oy on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nyt nikkeliä, sinkkiä, kobolttia ja kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. Tuotannon vahvan ylösajovaiheen jälkeen olemme vakiinnuttamassa teollista toimintaamme. Samalla suunnittelemme päätuotteemme nikkeli-kobolttisulfidin jalostusta sähköajoneuvojen akkuihin sopiviksi nikkeli- ja kobolttisulfaateiksi. www.terrafame.fi