(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Raiha Hydraulics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Haemme nyt Kaarinan toimipisteellemme

Projekti-insinööriä


Tehtäväsi on vastata projektiemme suunnittelusta ja toteutuksesta. Projekti-insinöörinä toimit aktiivisesti asiakastyössä ja vastaat itsenäisesti koko suunnittelu-tilaus-toimitusketjusta. Projekteja toimitetaan usealle eri toimialalle, pääosin prosessi- ja meriteollisuudelle sekä laitevalmistajille, joten tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kykyä hyödyntää koko organisaatiomme osaamista laaja-alaisesti. Toimipisteenä on Kaarina, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme sinulta työkokemusta hydrauliikka-alan projektien läpiviennistä ja soveltuvaa koulutusta. Pyrit toiminnallasi rakentamaan pitkiä asiakassuhteita ja olet tavoitehakuinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt viestimään sekä suomen että englannin kielillä.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön ja perinteikkään, vakaan ja pitkään alalla toimineen yrityksen mukanaan tuomat edut sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja antavat mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Malmelin 040-6306498.


Jos olet oikea henkilö juuri meille, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.6.2018 mennessä osoitteessa www.raiha.com


Tehtävä voidaan täyttään heti sopivan henkilön löydyttyä.